torsdag 12 januari 2012

Spännande år!




Ser verkligen fram emot ett spännande år, speciellt vad som kommer hända i kyrkan (m ny pastor som inspirerar) och vår resa till USA i sommar!! I soooo look forward to it! Det är ju inte 100 % bestämt än men vi talar i tro ;) Vi vill nämligen åka till Bethel Church i Redding (en stor, härlig församling i California) och gå en 2 v bibel/lovsångsskola. Låter kanske supertråkigt och udda för en del av er som läser, men för oss är det a dream come true :) Att få tillfälle att utvecklas (känns som jag använder det ordet rääätt mkt i bloggen hittills...oops) både andligt och musikaliskt och i den tjänst som Dan och jag har tillsammans i kyrkan (att leda musiken). ÅÅåå va det skulle va roligt!!


Idag fick vi dock reda på en stor oväntad men nödvändig utgift som vi måste göra, + att bilen ska fixas klart nästa vecka. Det är så underbart med stora utgifter när man håller på och sparar pengar... not! Men istället för att deppa ihop över det försöker vi se det som ett tillfälle att lita på Guds omsorg, att han förser oss med det vi behöver! :)

"Commit to the Lord everything you do, than your plans will succeed". Ordspråksboken 16:3

Här är en go soft version av en härlig låt framförd av Brian Johnson (musikpastor i Bethel Church o en av lärarna på skolan vi vill gå):



Sov gott!

2 kommentarer:

  1. Underbart! Hoppas och ber att ni verkligen kommer iväg i sommar! Det är en sån välsignelse att få göra sånt som äkta makar! Praise & passion /Åsa V

    SvaraRadera
  2. Tack Åsa!! Jag vet ju att du gick på Hillsong College men gick din man där också? :) kramar

    SvaraRadera