fredag 6 juli 2012

Happy 4th of July!!

Where the spirit o the Lord is, there is freedom! Ja det märks faktiskt att det är mkt frihet i det är landet, ingen jantelag här inte. "You can make a differens in this world" Detta är möjligheternas land! Och i onsdags firade vi det! Reddings årliga firande hölls på en stor gräsplätt och det gällde ju att take your spot i tid så man fick den bästa platsen för att kunna se fyrverkerierna. Sandy åkte dit redan kl.15 och satte upp två partytält och intog ett litet område som vi fick vara på. Just den platsen hade hennes familj varit på så länge hon kunde minnas :) Kändes lite som när vi firar Viktoriadagen i Borgholm med min familj :) Vi kom kl. 18 och fler och fler började anlända till firandet :) tillslut var det typ 15 000 pers om jag räknat rätt.



Vi firade tillsammans med hennes vänner och familj och goa Lindsay och Jeremy :) Sandy hade fixat massa mat och tagit med stolar o bord o sånt. Såå trevligt. På området fick man varken röka eller ta med sig alkohol. Undrar just om de hade funkat i Sverige att ha en sån stor folkfest en hel kväll utan alkohol? Hoppas det!


Sen var det dags för det galnaste fyrverkeriet ever!! Höll på i 25 min och under tiden sjöngs det patriotiska sånger :) haha så typiskt Amerikanske! Jag sa till Dan lite då och då att "detta måste ju vara finalen" men icke... Då höll det på 10 min till!! Galet! La grand finale var mängder med fantastiska raketer i blått, rött och vitt :) supervackert!!


Innan fyrverkeriet började strosade vi runt i området och kollade in allt :)
Our spot! (fick inte med hela på bild men vi hade lagt beslag på typ  50 kvm!) :)
TV kom och intervjuade hennes dotter m fam eftersom de hade varit där så tidigt och väntat på att festligheterna skulle börja. Haha :) så roligt!


                                                 Barnen fick prova att sitta i en militärhelikopter, med fejkat
                                               ljud och en gubbe som stod längst bak och skakade planet! haha 
Lite mer patriotism
De sålde militärkläder, patriotiska kepsar o t-shirts

Our lovely friends Lindsay and Jeremy!
(mörk bild ja vet, men har inte orkat redigera den än..)
Sundial bridge (det vita längst bort är som ett stort solur) :) jättevackert!

1 kommentar: