måndag 9 juli 2012

The final days in Redding

Ååh två veckor har gått såå fort! Men det har varit fullmatade dagar med massa bra undervisning 6x1h nästan varje dag. Har inte haft tid och skriva om allt här på bloggen, får berätta när vi kommer hem istället, och så är det så mkt att "digest" som de säger här.. Eller smälta som vi säger.. Det är ju så när det gäller andliga saker och när Gud talar till en, då behöver det få landa lite i hjärtat innan man berättar för allt och alla. Tack alla ni som fortsätter att be för oss och vår resa!

DIPLOM!
Köpte Bethels nya skiva "the loft session" mkt bra! och så några bra böcker, bland annat en av Christa Black, min favvo!


I fredags bjöd vi Sandy på god svensk laxmiddag (fick tag på en riktigt fin färsk lax) m kokt potatis, crème freich m färsk dill, sparris och kokt salladslök o sallad! Hon gillade det massor! (och vi med!)


Så har vi haft två filmkvällar m gänget här i huset och köpt glass på Cold stone (de moshar ihop glassen+valfria toppingar typ brownie, chokladpluttar, godis, olika bär på en kall sten) godaste glassen jag smakat tror jag. Lite shopping har vi också hunnit med :) oc sol och bad förstås. Det är så härligt för på badstället där vi varit så kommer massa familjer och har med sig hela hushållet känns det som. Varför göra det lätt för sig när man kan göra det svårt och mycket mycket mysigare?! Dan älskar det! (och jag med, men ni som känner Dan förstår vad jag menar). Flera firar t o m barnens födelsedagar där, i lör såg vi ballonger o barn som slog på en pinjata (typ sydam. sed). De har mängder med uppställda grillar och stenbord m sittplatser, i skuggan bland träden 7 m från vattnet, såå mysigt! Där sitter hela familjer o har det gött. Vi såg t o m ett 40-tal spansktalande som firade Gudsjänst där bland träden :) Enda bekymret med stranden är alla kanadagäss som går omkring överallt, tyckte det var jätteläskigt i början, men sen vande jag mig.


Gick en mysig kvällspromenad sen och såg ut över Redding! Älskar att det är så varmt och skönt här, speciellt på kvällarna, som att va insvept i en gosig filt utan att svettas det minsta :)



Sen blev vi sugna på nått gött, så då stannade vi till vid Dutch Bros (pga Dans Holländska påbrå) :) Där stod det en suuperCalifornisk dude som bara sken av glädje. Alla är liksom så trevliga här så vi stod och småpratade lite och sen bjöd han oss på en svalkande kaffedrink e s det var första gången vi var där. :) Glädje!

Igår blev vi bjudna på lunch på Applebee's av detta trevliga par Christoph och Tabea från Dresden, Tyskland. De gick också på BSW, och vi hade försökt få till en träff flera gånger men bådas våra telefoner har strulat så vi har inte fått tag på varandra förrän igår. Det var jättemysigt! Såå goa! De ville gärna komma t Sverige o hälsa på o vi var mkt välkomna t dem :D


Har insett att denna helgen var Dans första riktiga semesterhelg, alltså det har ju varit rätt intensivt tills nu. Så nu njuter vi av att bara göra som vi vill utan några måsten :) Lovely!

Har en spännande dag framför oss,
makens första sånglektion o sen vidare mot Sacramento!! :) ska bli väldigt spännande att se hur dessa två veckor blir, vart Gud leder oss.

Oj långt blogginlägg.. Haha

Ha de bäst i Sverige, tänker på er, längtar efter er men njuter av att va här!
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar